Известие

Collapse
No announcement yet.

voziqta na 156

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• voziqta na 156

Zdraveite, iskam da si zakupq alfa 156,i me interesuva oka4vaneto i voziqta i?v momenta imam alfa 146 twin spark,i ne mi haresva osobenno,dosta tropa vytre kupeto.interesuva me dali 156 e napravena s po ka4estvenni materialii dali vozi po-dobre.blagodarq vi predvaritelno,forumyt e vyrha
    156 2,4jtd

f

парвоначално прочети правилата на фурума както и в мн други трябва да пишеш на кирилица ...156 няма нищо общо с твоита според мен си воззи мн добре ...но по нашите патища е някаква дива индия ..ма кат не искаш да се чупи си земи
    Алфа Ромео 156 2.0 T.S!!!

Comment

re

наистина пътищата са такива,и няма машина която да не се чупи и разваля,мисълта ми е за возия и качественни материяли за направата на купето.защото моята тропа на павай,и скурца а окачването за година и половина из пловдив не е мръднало.
      156 2,4jtd

Comment

Re: re

Първоначално публикувано от Boriio
        наистина пътищата са такива,и няма машина която да не се чупи и разваля,мисълта ми е за возия и качественни материяли за направата на купето.защото моята тропа на павай,и скурца а окачването за година и половина из пловдив не е мръднало.
        сичките с тъпо окачване тропат на паваж дори и нови от магазина
        Не о хлѣбѣ единѣмъ живъ будетъ человѣкъ

Comment

Working...
        X